Lale Devri Kadın Başrol OyuncularıLale Devri Dizi Müziği,lale devri jenerik müziğiLale Devri Dizisi KonusuLale Devri Dizisi OyuncularıLale Devri Dizisi Ne Zaman Başlıyor, ~ Lale Devri 35.Bölüm izle, Lale Devri 36. bölüm izle,Lale Devri Son Bölüm

Lale Devri Dizisi Son Bölümünü İndir

Lale Devri Dizisi

LALE DEVRİ SON BÖLÜM İZLE
Lale Devri dizisi 36.bölüm izle
Lale Devri dizisi 35.bölüm izle
Lale Devri dizisi 37.bölüm izle
Lale Devri dizisi 38.bölüm izle
Lale Devri dizisi 39.bölüm izle
Lale Devri dizisi 40.bölüm izle

15 Haziran 2010 Salı

Lale Devri Kadın Başrol Oyuncuları


Lale devri dizisinin bilindiği gibi erkek başrol oyuncusu mustafa sandal. Kadın oyuncu için Emina Sandal ile daha önce görüşüldüğü söyleniyordu. Emina Sandal rolu kabul etmiş ve artık dizinin kadın başrol oyuncusu emine Sandal Olmuştur.Emina sandal hayatı,emine sandalın boyu ,emina sandal yaşı kaç,emine sandal nereli,emina sandalın kilosu,


Devamını izleyin...>>

7 Haziran 2010 Pazartesi

Lale Devri Dizi Müziği,lale devri jenerik müziği


Lale devri dizi müziği,lale devri dizi müziğini kim söylüyor,lale devri dizisinin müziği çok merak ediliyor. Çünkü bir dizinin vazgeçilmezidir. Dizinin hitini reytingini izlenme oranını etkileyen temel etmenlerden biridir dizi müzikleri. Dizinin kalıcı olmasını sağlayan dizi müziğidir.


Devamını izleyin...>>

5 Haziran 2010 Cumartesi

Lale Devri Dizisi Konusu

Lale Devri bir aşk dizisi
Lale Devri Dizi Konusu:
Farklı görüşlere, farklı kültürlere ve farklı yaşamlara sahip olan iki ailenin bir araya gelmesiyle yaşanan çatışmaları konu alan Lale Devri, Eylül ayında izleyici ile buluşacak.

Dizinin başrol oyuncularından olan Tolgahan Sayışman, rolünün yanı sıra dizi ekibinde de aktif olarak yer aldığını belirtti.

Özünde bir aşk hikayesi olan dizideki rolünü anlatan Sayışman, "Bu birbirine zıt iki aile arasındaki köprüyü oluşturacak karakter de Çınar, yani benim oynadığım karakter. Zaten rolü kabul etmemdeki en büyük unsurlardan biri, Çınar karakterinin birçok ailedeki erkeklere örnek teşkil edebilecek nitelikte olması" diye konuştu.

Dizinin çok hassas bir konusunun bulunduğunu belirten Sayışman, "Sınırları çok hassas bir dizi. Bu sınırı aşmamamız gerekiyor ve buna da özen göstereceğiz" dedi.
ALle devri dizisinin konusu,lale devri dizisi 1.bölüm tanıtımı,lale deri dizi içeriği,lale devri dizi bölümleri


Devamını izleyin...>>

Lale Devri Dizisi Oyuncuları


Lale Devri dizi ekibi,lale devri dizisinin başrol oyuncusu şarkıcı Mustafa Sandal. Dizinin çekimlerine başlandı. Lale devri çekim yeri bodrum.

Sandal, Show TV’nin “Lale Devri” isimli dizisinde başrol oynayacak. Avşar Film imzalı dizide Sandal’a “Elveda Rumeli” dizisiyle yıldızı parlayan Tolgahan Sayışman eşlik edecek. Show TV’de ekrana gelecek olan dizide Sayışman ile aşk yaşayacak olan Sandal, bir saray kızı görünümüne bürünecek. Merve Girgin’in yöneteceği dizini çekimleri mayıs ayının 3. haftası başlayacak. Çekimlerin bir bölümü Bodrum’da ardından İstanbul’da kiralanacak bir yalıda yapılacak. Dizide Emina’nın annesini canlandırması için teklif götürülen Zuhal Olcay, hem parada anlaşamadığı, hem de Emina’nın oyuncu kökenli olmamasını neden göstererek kadroda yer almak istememişti.


Devamını izleyin...>>

Lale Devri Dizisi Ne Zaman Başlıyor,


Lale devri dizisi ne zaman Başlayacak? Lale devri dizisi yeni sezonda başlayacak. Eylül 2010 ayında televizyon ekranlarında yep yeni bir dizi başlıyor. Gazetelerde dergilerde artık yepyeni bir diziden bahsediliyor. Avşar yapım tarafından bir resmi açıklama yapılmadı. Lale devri dizisi eylül 2010 ayında televizyon ekranlarında hayata merhaba diyecek.


Devamını izleyin...>>