Lale Devri Dizisinin Konusu ~ Lale Devri 35.Bölüm izle, Lale Devri 36. bölüm izle,Lale Devri Son Bölüm

Lale Devri Dizisi Son Bölümünü İndir

Lale Devri Dizisi

LALE DEVRİ SON BÖLÜM İZLE
Lale Devri dizisi 36.bölüm izle
Lale Devri dizisi 35.bölüm izle
Lale Devri dizisi 37.bölüm izle
Lale Devri dizisi 38.bölüm izle
Lale Devri dizisi 39.bölüm izle
Lale Devri dizisi 40.bölüm izle

21 Ağustos 2010 Cumartesi

Lale Devri Dizisinin Konusu


Dizinin Konusu
Lale devri dizisi bir dönem dizisi değil. Bu isim bir metafor ve ana kahramanımızın ismine bir gönderme.
İki aile arasındaki çatışma etrafında şekillenen dizimizde, Anadolulu, geleneksel, Kayseri’den İstanbul’a yeni gelmiş işleri çok iyi gitmekte olan (Lale Devri’ni yaşayan) bir aile ile köklü, soylu fakat işleri kötü gitmekte olan, iflasın eşiğindeki İstanbul’lu (lale devri sona ermekte olan) bir ailenin aşkla ve işle kesişen yollarını anlatan ihtiras dolu bir hikaye.

Taşkıran Ailesi: İstanbul’lu, soylu, köklü, sosyetik, kültürlü… Baba Kemal Taşkıran’ın ölmesi ile işleri iyice kötü gitmeye başlamış ve iflasın eşiğindeler. Anne hayatta kalma ve yaşam standarından ödün vermemek için “her ne şekilde olursa olsun” savaşıyor.

Ilgaz Ailesi: Kayserili, geleneklerine bağlıi biraz tutucu, ikinci nesil daha vizyoner ama hala birinci nesil ile mücadele halinde. Dönem onların dönemi ve işlerinde üstün başarılar elde ediyorlar. Anne kontrolcü, hırslı, gelenekçi ve tutucu, ailesini “bildiği gibi” tutmak için herşeyi yapıyor.

Bu iki aile çocukların aşkı nedeni ile tanışmak ve görüşmek durumunda kalır, uyum problemleri yaşanır, iş hayatında da kesişmeler olup tempoyu yükseltir. Aileler çocukların aşkını onaylamamaktadır olaylar buradan başlar.


lale devri,lale devri izle,lale devri fragmanı,lale devri 1.bölüm,lale devri 2,bölüm

Benzer Yazılar



Widget by Lale Devri

1 yorum:

Adsız dedi ki...

güzel bir film