Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya aşkı ~ Lale Devri 35.Bölüm izle, Lale Devri 36. bölüm izle,Lale Devri Son Bölüm

Lale Devri Dizisi Son Bölümünü İndir

Lale Devri Dizisi

LALE DEVRİ SON BÖLÜM İZLE
Lale Devri dizisi 36.bölüm izle
Lale Devri dizisi 35.bölüm izle
Lale Devri dizisi 37.bölüm izle
Lale Devri dizisi 38.bölüm izle
Lale Devri dizisi 39.bölüm izle
Lale Devri dizisi 40.bölüm izle

22 Ağustos 2010 Pazar

Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya aşkı

SERENAY SARIKAYA VE TOLGAHAN SAYIŞMAN AŞKLARINI GİZLİYOR

“Lale Devri” dizisinin oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Tolgahan Sayışman aşk yaşıyorlar ancak dizilerine zarar vermemek için ilişkilerini itiraf etmekten kaçınıyorlar.

Dizi için çalışmaya başladıktan kısa süre sonra yakınlaşan ikili, yapım şirketi Avşar Film’den aldıkları uyarı üzerine birlikte kameralara takılsalar bile kaçmayı tercih ediyor. Sayışman dizide Sarıkaya’nın ablasını canlandıran Emina Sandal ile büyük aşk yaşıyor. Yapım şirketi de dizideki aşkın inandırıcı olması için Sarıkaya ile Sayışman’dan özel hayatlarında birlikte görüntü vermemelerini istedi.


Serenay Sarıkaya ile Tolgahan Sayışman aşkı İstinye Park’tan gündeme bomba gibi düştü! Adanalı Sophia Serenay Sarıkaya, İstinye Park’ta Tolgahan Sayışman ile baş başa görüntülendi.

Adanalı dizisinin Sofia’sı 2010 Miss Turkey 2. güzeli Serenay Sarıkaya, oyuncu Tolgahan Sayışman önceki gün İstinye Park’ta samimi bir şekilde yemek yerken görüntülendi. İkili, Masa restaurantta saatlerce oturup, neşeli bir şekilde sohbet etti. Son olarak Oktay Kaynarca ile verdiği pozlar yüzünden polemik yaşayan Sarıkaya, gazetecilerin “Birlikte misiniz” sorularını yanıtsız bıraktı.

Tolgahan Sayışman ise “Serenay ile arkadaşız” yanıtını verdi. Genç oyuncu, “Serenay ile iş yemeği yedik. Beraber bir projede yer alma durumumuz var. Ancak kesinleşmediği için bir şey açıklamak doğru olmaz” diye konuştu.

Benzer Yazılar



Widget by Lale Devri

0 yorum: