Tolgahan Sayışman Serenay Sarıkaya Aşkı Lale Devrinde Devam Ediyor ~ Lale Devri 35.Bölüm izle, Lale Devri 36. bölüm izle,Lale Devri Son Bölüm

Lale Devri Dizisi Son Bölümünü İndir

Lale Devri Dizisi

LALE DEVRİ SON BÖLÜM İZLE
Lale Devri dizisi 36.bölüm izle
Lale Devri dizisi 35.bölüm izle
Lale Devri dizisi 37.bölüm izle
Lale Devri dizisi 38.bölüm izle
Lale Devri dizisi 39.bölüm izle
Lale Devri dizisi 40.bölüm izle

6 Eylül 2010 Pazartesi

Tolgahan Sayışman Serenay Sarıkaya Aşkı Lale Devrinde Devam Ediyor


Çekimlerine başlanan ve birinci bölüm fragmanı yayınlanan Lale Devri dizisinde bir aşık çift dikkatimizi çekiyor. Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve güzel oyuncu Serenay Sarıkayaçifti aynı dizide rol alacaklar.
Senaryosunu Şebnep Çıtak'ın yazdığı ve Merve Girgin'in yönettiği henüz yayına başlamayan ancak çekimlerinin son sürat devam ettiği 'Lale Devri' dizisinin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman Süper Starlife kameraları tarafından arkadaşlarıyla gittiği bir kafede görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, 'Adanalı'dizisiyle adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Tolgahan Sayışman 'Lale Devri' dizisinin çekimlerinin iyi gittiğini dile getirdi. Oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya ile ilk kez aynı projede yer alan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişkilerinin yolunda gittiğini ve hiçbir sorunun olmadığını da sözlerine ekledi.


Lale devri 2.bölüm,lale devri 2.bölüm fragmanı,lale devri dizisinden haber,havadis.

Benzer Yazılar



Widget by Lale Devri

0 yorum: